H ώρα να έχεις την επικοινωνία που θέλεις είναι ΤΩΡΑ, με νέες δυνατότητες στα μηνύματα & τις κλήσεις σου!
Γιατί πλέον το Message+ & Call+ είναι ενσωματωμένο σε ολοένα και περισσότερες συσκευές Android. Θες κάτι ακόμα πιο μαγικό;
Eνεργοποίησε το ΤΩΡΑ δωρεάν και κέρδισε έως 500MB.
Μάθε πώς!

ΤΩΡΑ
τσατάρεις, ανταλλάσσεις, liveάρεις,
το ΖΕΙΣ!

Γιατί με το app Message+ & Call+ της COSMOTE, μπορείς να μοιραστείς με τους φίλους σου τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, χάρη στη νέα τεχνολογία RCS (Rich Communication Suite). Πλέον, από το εικονίδιο «Μηνύματα» της συσκευή σου μπορείς να κάνεις messaging, group chatting και να μιλάς με τους φίλους σου.

Δες εδώ τις συσκευές που διαθέτουν ΤΩΡΑ τις νέες δυνατότητες.
ΤΩΡΑ και για 1η φορά SMS,Messaging και Chat μαζί
Στείλε SMS και κάνε messaging και group chat με τους κολλητούς σου, χωρίς να χρησιμοποιείς διαφορετικά apps. Ω ναι! 2 τρόποι επικοινωνίας, σε 1 app.
ΤΩΡΑ chatάρεις με όλους ταυτόχρονα!
Οι μισοί φίλοι σου σπουδάζουν εκτός; Group Chat ΤΩΡΑ. Φτιάξε ομαδική συνομιλία κι ανταλλάξτε μηνύματα, τοποθεσίες και φωτογραφίες.
Τα πάντα όλα, ΤΩΡΑ
Τι μπορείς να στείλεις με ένα SMS; Διαδραστικά emoticons, φωτογραφίες, videos και αρχεία!
Όλα αυτά, μέσω SMS.
ΤΩΡΑ liveάρεις!
Με τη video κλήση μπορείς live να μοιράζεσαι με όλους αυτό που ζεις, όταν το ζεις!
Μετατρέπεις την κλήση σου σε ΦΑ-ΣΑ-ΡΑ!
ΤΩΡΑ ανταλλάζεις φωτογραφίες και σκίτσα ενώ μιλάς με φίλους σου! Μην ανησυχείς, θα μπορούν να επέμβουν κι εκείνοι σε ό,τι στέλνεις.
ΤΩΡΑ έφτασεεεε
Με το COSMOTE Message+ & Call+ είσαι σίγουρος
ότι το μήνυμα που έστειλες θα φτάσει, είτε σαν SMS
ή σαν μήνυμα, ό,τι σύνδεση κι αν έχουν οι φίλοι σου.
Νιώθεις ασφάλεια
στην επικοινωνία σου!
Τώρα όλες οι συνομιλίες σου είναι κρυπτογραφημένες
και οι επαφές και οι φωτογραφίες σου παραμένουν
με ασφάλεια στο κινητό σου.
Ενεργοποίησέ το ΤΩΡΑ
Μπορείς να εγκαταστήσεις το COSMOTE Message+ & Call+ ακολουθώντας τα παρακάτω απλά και εύκολα βήματα.
Κατέβασέ το τώρα free και αντικατέστησε τα εικονίδια SMS και κλήσης του Smartphone σου,
με τα ειδικά εικονίδια του Message+ & Call+

FAQ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις
Τι είναι το COSMOTEMessage+ & Call+;

Το «COSMOTE Message+ & Call+» είναι μια υπηρεσία που σου επιτρέπει να έχεις προηγμένη επικοινωνία messaging και φωνής με άλλους χρήστες. Η υπηρεσία «Message+ & Call+» από την COSMOTE έχει εγκριθεί από την GSMAκαι βασίζεται στο πρότυπο επικοινωνίας RCS (Rich Communication Suite) που αναπτύχτηκε από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και κατασκευαστές τερματικών παγκοσμίως.

Η υπηρεσία θα ενσωματώνεται σταδιακά σε smartphones με λειτουργικό Android. Επίσης θα διατίθεται μέσω εφαρμογής που μπορείς να την κατεβάσεις από τo Play Store για smartphone με λειτουργικό Android και το App Store για συσκευές iPhone, αναζητώντας την ως «COSMOTE Message+ & Call+».

Τι είναι οι RCS υπηρεσίες;

Οι υπηρεσίες RCS “φέρνουν” το SMS και την φωνή στην εποχή του Internet. Οι κορυφαίες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν από κοινού αναπτύξει ένα νέο πρότυπο εγκεκριμένο από την GSMA, που ονομάζεται RCS (Rich Communication Suite).

Σκοπός του είναι να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω IP. Μέσα από την τυποποίηση της χρήσης σε επίπεδο εταιρειών, διασφαλίζεται η υποστήριξη και σε επίπεδο συσκευών και εφαρμογών.


Οι προσφερόμενες RCS υπηρεσίες είναι: messaging , ανταλλαγή αρχείων και τοποθεσίας και κλήσεις με εμπλουτισμένες δυνατότητες.


 • Συνομιλίες - messaging σε άτομα / ομάδες, δηλαδή chat και groupchat.

 • Μεταφορά αρχείων - κοινή χρήση φωτογραφιών, μουσικής, τοποθεσίας βίντεο κ.λπ.

 • Κλήσεις φωνής με εμπλουτισμένες δυνατότητες – πλουσιότερη εμπειρία κλήσεων σε όλες τις φάσεις μιας κλήσης, δηλαδή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κλήση. Διευκρινίζεται ότι το κομμάτι της απλής κλήσης φωνής, δεν είναι VoIP.


Οι συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο RCS, αναγνωρίζουν η μία την άλλη στο δίκτυο και ελέγχουν ανά πάσα στιγμή ποιες λειτουργίες RCS υποστηρίζονται από τη συσκευή του συνομιλητή. Για παράδειγμα, η προσθήκη χρήσης βίντεο σε μια κλήση φωνής θα προσφέρεται μόνο εάν και οι δύο συνομιλητές βρίσκονται σε περιβάλλον δικτύου στο οποίο η υπηρεσία είναι τεχνικά εφικτή.

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες RCS είναι διαθέσιμες σε πελάτες από τα δίκτυα της COSMOTE και της Vodafone.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το COSMOTE Message+ & Call+;

Η υπηρεσία «COSMOTEMessage+ & Call+» διατίθεται μέσω συσκευών κινητής που διαρκώς εμπλουτίζονται. Οι συσκευές αυτές είτε έχουν εξ’ αρχής ενσωματωμένη τη λειτουργία της (SAMSUNGGalaxyJ5 2017 από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE), είτε μπορούν να την αποκτήσουν κατεβάζοντας το απαραίτητο λογισμικό (SamsungGalaxyA3 & A5του 2016& 2017από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE)

Ποιες συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένη την υπηρεσία COSMOTE Message+ & Call+:

Αν έχεις αποκτήσει συσκευή Samsung J5, 2017 από τo δίκτυο καταστημάτων COSMOTEμπορείς να απολαμβάνεις τις εμπλουτισμένες δυνατότητες του COSMOTE Message+ & Call+ μέσα στην συσκευή σου.

Αν έχεις αποκτήσει συσκευή Samsung GalaxyΑ3 & Α5 2016 ή 2017 από τo δίκτυο καταστημάτωνCOSMOTE, μπορείς να απολαμβάνεις τις εμπλουτισμένες δυνατότητες του COSMOTE Message+ & Call+ μέσα στην συσκευή σου, κατεβάζοντας την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού και αφού αποδεχτείς τους Όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας.

Οι συσκευές με ενσωματωμένη την υπηρεσία COSMOTE Message+ & Call+ θα εμπλουτίζονται διαρκώς θα εμπλουτίζονται τόσο σε αριθμό, όσο και σε χαρακτηριστικά.

Πως γίνεται η ενεργοποίηση της υπηρεσίας COSMOTEMessage+ & Call+ στις Συσκευές;

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας «COSMOTE Message+ & Call+» είναι απαραίτητη η αποδοχή των Όρων της, οι οποίοι θα εμφανιστούν στη οθόνη σας είτε ΜΟΝΟ στην πρώτη χρήση τoυ κινητού σας (Samsung Galaxy J5 2017) είτε ΜΟΝΟ κατά την πρώτη εκ νέου ενεργοποίηση της συσκευής σας μετά από αναβάθμιση του λογισμικού σας, ώστε να λάβει τις λειτουργίες RCS.(συσκευές Samsung Galaxy A3 & A5 του 2016 & 2017) . Η COSMOTE  θα αυξάνει και θα αναβαθμίζει διαρκώς τις συσκευές που θα ενσωματώνουν την τεχνολογία RCS.

Mε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Μessage+ & Call+ ο συνδρομητής COSMOTE που έχει ενεργοποιημένα τoInternet, θα λαμβάνει 500 MB δώρο για χρήση εντός 7 ημερών.

Υπάρχει διαφοροποίηση των δυνατοτήτων της υπηρεσίας Message+ &Call+ σε εφαρμογές και συσκευές που το υποστηρίζουν (με ενσωματωμένες δυνατότητες RCS);

Nαι, υπάρχουν. Επιπρόσθετα διαφορές δύναται να υπάρχουν στις παρακάτω περιπτώσεις, ωστόσο οι βασικές υπηρεσίες RCS είναι κοινές :

 • Από εφαρμογή σε εφαρμογή διαφορετικού παρόχου κινητής

 • Από προγενέστερη έκδοση εφαρμογής σε μεταγενέστερη έκδοση από τον ίδιο πάροχο κινητής

 • Ανάλογα με τον τύπο της συσκευής μας

 • Ανάλογα με το OperationSystem της συσκευής μας


Για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας Message+ & Call+, φροντίζουμε να έχουμε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής από τα Stores, καθώς και ενημερωμένη την συσκευή με το τελευταίο διαθέσιμο Firmware .

Πόσο κοστίζει η χρήση του COSMOTE Message+ & Call+;
 • Η αποστολή ενός SMS ή MMS με το “Message+ & Call+”κοστίζει όσο και ένα κανονικό μήνυμα στο πρόγραμμα χρέωσής σας.

 • Η χρήση της υπηρεσίας messaging για Chats, αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών , τοποθεσίας και άλλων αρχείων, με το “Message+ & Call+” κοστολογείται ως δεδομένο στο πρόγραμμα χρέωσής σας. 

 • Η κλήση φωνής με το “Message+ & Call+” κοστίζει όσο μια κλήση φωνής στο πρόγραμμα χρέωσής σας.

 • Η χρήση της υπηρεσίας VideoCall, με το “Message+ & Call+”κοστίζει όσο μια κλήση φωνής στο πρόγραμμα χρέωσής σας και το κομμάτι του Video κοστολογείται ως δεδομένο στο πρόγραμμα χρέωσής σας. 

 • Οι υπηρεσίες messaging είναι διαθέσιμες και μεσω WiFi

Μπορώ να επικοινωνήσω με RCS χρήστες εκτός COSMOTE:

Στην Ελλάδα με RCS χρήστες στο δίκτυο της Vodafone.

Εκτός Ελλάδος, με RCS χρήστες στο DTGroup, από τις, Ρουμανία, Αλβανία, Σλοβακία και με το VodafoneGroup από τις Ρουμανία, Αλβανία. Σλοβακία, Τσεχία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία

Μπορώ να χρησιμοποιώ το COSMOTEMessage+ & Call+ στο tablet μου;

Το «COSMOTE Message+ & Call+» διατίθεται προς το παρόν μόνο για κινητά τηλέφωνα, ωστόσο, προγραμματίζεται για το μέλλον και η υποστήριξη για tablet.