Ενεργοποίηση/Διάρκεια

Ενεργοποίηση

Για να έρθεις στο WHAT'S UP, είναι απαραίτητο να δηλώσεις πρώτα τα στοιχεία σου. Έλα με την ταυτότητά σου σε ένα κατάστημα COSMOTE, GERMANOS, OTE ή ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ COSMOTE και δήλωσε τα στοιχεία σου εύκολα και αξιόπιστα. Αφού δηλώσεις τα στοιχεία σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα προκειμένου να χρησιμοποιήσεις το νέο σου WHAT’S UP:

Τοποθέτησε την κάρτα SIM της COSMOTE, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής σου και άνοιξε το κινητό πιέζοντας το πλήκτρο ON/OFF για λίγα δευτερόλεπτα.
Πληκτρολόγησε τον τετραψήφιο κωδικό αριθμό ΡΙΝ1 που θα δεις στην πίσω όψη του σώματος της κάρτας SIM της COSMOTE και πάτησε το πλήκτρο ΟΚ ή το πλήκτρο #
Αν η μπαταρία σου είναι φορτισμένη, στην οθόνη της συσκευής θα εμφανιστεί η ένδειξη ότι βρίσκεσαι στο δίκτυο της COSMOTE.
Στη συνέχεια, απλά κάλεσε έναν οποιονδήποτε αριθμό* και θα ακούσεις ένα ηχογραφημένο μήνυμα που σε καλωσορίζει στο δίκτυο της COSMOTE και σε ενημερώνει ότι ο αριθμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης του WHAT'S UPείναι να ακούσεις ολόκληρο το μήνυμα. Αμέσως μετά, θα κληθεί ο αριθμός που έχεις επιλέξει. Η σύνδεση του WHAT'S UP σου θα πραγματοποιηθεί, ανεξάρτητα από το εάν η κλήση σου απαντηθεί ή όχι.
Τέλεια! Είσαι κι εσύ στο WHAT’S UP!

Διάρκεια Χρήσης

Αν περάσουν 3 μήνες χωρίς να ανανεώσεις το χρόνο σου, χάνεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας.
Στους 4 μήνες (120 ημέρες) χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου.