Ενεργοποίηση/Διάρκεια

Ενεργοποίηση/Διάρκεια

Ενεργοποίηση

Για να έρθεις στο WHAT'S UP, είναι απαραίτητο να δηλώσεις πρώτα τα στοιχεία σου. Έλα με την ταυτότητά σου σε ένα κατάστημα COSMOTE, GERMANOS, OTE  ή ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ COSMOTE και δήλωσε τα στοιχεία σου εύκολα και αξιόπιστα. Αφού δηλώσεις τα στοιχεία σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα προκειμένου να χρησιμοποιήσεις το νέο σου WHAT’S UP:

  1. Τοποθέτησε την κάρτα SIM της COSMOTE, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής σου και άνοιξε το κινητό πιέζοντας το πλήκτρο ON/OFF για λίγα δευτερόλεπτα. 
  2. Πληκτρολόγησε τον τετραψήφιο κωδικό αριθμό ΡΙΝ1 που θα δεις στην πίσω όψη του σώματος της κάρτας SIM της COSMOTE και πάτησε το πλήκτρο ΟΚ ή το πλήκτρο #
  3. Αν η μπαταρία σου είναι φορτισμένη, στην οθόνη της συσκευής θα εμφανιστεί η ένδειξη ότι βρίσκεσαι στο δίκτυο της COSMOTE.
  4. Στη συνέχεια, απλά κάλεσε έναν οποιονδήποτε αριθμό* και θα ακούσεις ένα ηχογραφημένο μήνυμα που σε καλωσορίζει στο δίκτυο της COSMOTE και σε ενημερώνει ότι ο αριθμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης του WHAT'S UPείναι να ακούσεις ολόκληρο το μήνυμα. Αμέσως μετά, θα κληθεί ο αριθμός που έχεις επιλέξει. Η σύνδεση του WHAT'S UP σου θα πραγματοποιηθεί, ανεξάρτητα από το εάν η κλήση σου απαντηθεί ή όχι.

Τέλεια! Είσαι κι εσύ στο WHAT’S UP!

Διάρκεια Χρήσης

Άραξε! Έχεις χρόνο... Συγκεκριμένα, 12 μήνες από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις το WHAT’S UP. Αν ο χρόνος ομιλίας σου τελειώσει πριν από τους 12 μήνες, τότε μπορείς ακόμα να δέχεσαι τηλεφωνήματα, μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα των 12 μηνών. Μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου, οποιαδήποτε στιγμή, αγοράζοντας μία Κάρτα Ανανέωσης Χρόνου. Κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου, ανανεώνεται και ο χρόνος χρήσης του WHAT'S UP για 12 επιπλέον μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Προσοχή:

  • Αν περάσουν 3 μήνες χωρίς να ανανεώσεις το χρόνο σου, χάνεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας.
  • Στους 4 μήνες (120 ημέρες) χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου.