9/12
Τηλεόραση Philips 26'

Μην μένεις θεατής, εκτός αν το κάνεις με στυλ! Στον κόσμο του WHAT'S UP, η μικρή οθόνη αποκτά στυλ επιπέδου PHILIPS!

DVD Player LG

Κάνε reload και πάρε δώρο ένα DVD player για να δεις ξανά και ξανά ...και ξανά τις ταινίες που σ' αρέσουν!

6€ ανανέωση χρόνου

ομιλίας

Δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 6€ για να τον καταναλώσεις όπως θέλεις. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προστίθεται στον λογαριασμό σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους προορισμούς μέχρι την λήξη του που είναι σε 12 μήνες από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου.

Τηλεόραση LG 42'' Plasma

Με 42'' έρχονται σε πρώτο πλάνο όλα όσα θέλεις να απολαύσεις μόνος ή με την παρέα σου. Καλή διασκέδαση!

HiFi Sony

Στον κόσμο του WHAT'S UP όλα είναι δυνατά, όπως ...δυνατά θα παίζει και η αγαπημένη σου μουσική με ένα Micro HI-FI από το Reload It.

VILLAGE CINEMAS tickets

2 δωρεάν εισιτήρια για τα Village Cinemas. Διάλεξε το έργο, διάλεξε την αίθουσα που επιθυμείς, διάλεξε την παρέα και... καλή διασκέδαση! Εξαιρούνται οι αίθουσες Gold Class και οι προβολές 3D.

600 SMS προς What's Up

για 30 ημέρες

600 SMS προς όλο τον κόσμο του What's Up με διάρκεια ισχύος 30 ημέρες. Tα δωρεάν SMS του δώρου μπορούν να συνδυαστούν ταυτόχρονα με δωρεάν SMS από τις υπηρεσίες Call Them All Plus ή SMS Them All 600 ή ή SMS Them All 300 ή SMS Them All 600 Plus Internet ή από άλλα δώρα από το What's Up RELOAD IT. Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν SMS που λήγουν πρώτα. Για τα υπολειπόμενα δωρεάν SMS στείλε δωρεάν το γραπτό μήνυμα Y στο 1330.