Τι είναι το What’s Up RELOAD IT;

Στο WHAT’S UP RELOAD IT κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου φορτώνεσαι με super δώρα… γιατί στον κόσμο του WHAT’S UP όλα είναι δυνατά!

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο What’s Up RELOAD IT;

Για να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στο WHAT’S UP RELOAD IT αρκεί να μπεις στον κόσμο του WHAT’S UP! Στη συνέχεια, κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου θα λαμβάνεις με SMS έναν κωδικό. Για να εξαργυρώσεις τον κωδικό σου αρκεί να μπεις στο www.whatsup.gr, να πατήσεις το WHAT’S UP RELOAD IT και χρησιμοποιώντας τον κωδικό και το νούμερο του κινητού σου, να δεις ποιο δώρο κέρδισες.

Πού μπορώ να παίξω τον κωδικό μού;

Για να παίξεις τον κωδικό σου, μπες στο www.whatsup.gr, και στη συνέχεια άνοιξε το WHAT’S UP RELOAD IT, επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο.

Πόσες φορές μπορώ να παίξω στο RELOAD IT;

Μπορείς να παίξεις στο WHAT’S UP RELOAD IT όσες φορές θέλεις! Κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου θα παίρνεις με SMS έναν κωδικό που σου προσφέρει ένα δώρο. Όσες φορές ανανεώνεις το χρόνο σου, τόσους κωδικούς θα παίρνεις και για να δεις τι κέρδισες αρκεί να μπεις στο www.whatsup.gr, να πατήσεις το WHAT’S UP RELOAD IT και να παίξεις τον κωδικό σου.

Τι δώρα μπορώ να κερδίσω αν λάβω μέρος στο RELOAD IT;

Εάν ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου με ποσό από 10€ και πάνω, κερδίζεις φανταστικά δώρα κατηγορίας Gold. Τα δώρα κατηγορίας Gold περιλαμβάνουν από laptop, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, παιχνιδομηχανές μέχρι skateboard, μπάλες, ρακέτες, ταξίδια και πολλά άλλα! Ακόμα η κατηγορία Gold περιλαμβάνει και super δώρα WHAT’S UP, όπως περισσότερος δωρεάν χρόνος, περισσότερα λεπτά ομιλίας & SMS.

Εάν ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου με ποσό από 5€ έως 9,99€, κερδίζεις δώρα κατηγορίας Silver. Τα δώρα κατηγορίας Silver περιλαμβάνουν από εισιτήρια για τα VILLAGE Cinemas, web κάμερες μέχρι gadgets, bluetooth και πολλά πολλά ακόμη! Επιπλέον η κατηγορία Silver περιλαμβάνει δώρα από το WHAT’S UP, όπως δωρεάν χρόνος ομιλίας, λεπτά ομιλίας και SMS.

Για να δεις τα δώρα αναλυτικά πάτησε «Δες τα δώρα» στο πάνω μέρος της οθόνης του WHAT’S UP RELOAD IT.

Δεν έχω WHAT’S UP. Μπορώ να παίξω στο WHAT’S UP RELOAD IT;

Για να συμμετάσχεις στο WHAT’S UP RELOAD IT και να… φορτωθείς μεγάλα δώρα, πρέπει να μπεις στον κόσμο του WHAT’S UP! Απόκτησε WHAT’S UP αγοράζοντας το πακέτο που σου ταιριάζει ή κράτα τον αριθμό που ήδη έχεις και μπες και εσύ στον κόσμο του WHAT’S UP. Εκτός από τα υπόλοιπα προνόμια του WHAT”S UP θα μπορείς να κερδίζεις super δώρα κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου!

Εάν ανήκεις σε άλλο δίκτυο και επιθυμείς να μπεις στον κόσμο του What’s Up μπορείς να επισκεφθείς οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή να καλέσεις από το κινητό σου τηλέφωνο τον 5ψήφιο αριθμό 13897 χωρίς χρέωση και να δηλώσεις τα απαραίτητα στοιχεία που θα σου ζητηθούν.