• Δώρα
  • Κωδικοί
  • Γενικά

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΑ


Τι είναι το WHAT’S UP RELOAD IT;
Το WHAT’S UP RELOAD IT είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να κερδίζεις δώρα, κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου για να μιλήσεις μαζί με όλο τον κόσμο του WHAT’S UP! Σε κάθε ανανέωση έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις όχι μόνο ένα, αλλά και δεύτερο δώρο παίζοντας στο παιχνίδι με τη σαίτα του RELOAD IT!

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο WHAT’S UP RELOAD IT;
Για να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στο WHAT’S UP RELOAD IT αρκεί να μπεις στον κόσμο του WHAT’S UP! Στη συνέχεια, κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου θα λαμβάνεις με SMS έναν κωδικό.

Πού μπορώ να παίξω;
Για να εξαργυρώσεις τον κωδικό σου αρκεί να μπεις στο www.whatsup.gr, να πατήσεις το WHAT’S UP RELOAD IT και χρησιμοποιώντας τον κωδικό και το νούμερο του κινητού σου, να δεις ποιο δώρο κέρδισες.

Τα δώρα, δεν τελειώνουν εδώ! Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι με τη σαίτα και αν καταφέρεις να τερματίσεις, κερδίζεις και ένα δεύτερο δώρο.

Πως παίζω το παιχνίδι;
Καθοδήγησε τη σαΐτα μέσα στην πόλη, αποφεύγοντας τις καμινάδες , τα απλωμένα ρούχα, τα πουλιά, τις κεραίες και κάθε εμπόδιο που μπορεί να συναντήσεις στην πορεία! Πάτα το space για να ρυθμίσεις το ύψος που πετάει η σαΐτα σου. Αν τα καταφέρεις θα κερδίσεις ένα ακόμα δώρο. Είτε τα καταφέρεις είτε όχι θα μπεις αυτομάτα και στη μηνιαία κλήρωση για το μεγάλο δώρο του μήνα!

Πόσες φορές μπορώ να παίξω στο RELOAD IT;
Μπορείς να παίξεις στο WHAT’S UP RELOAD IT όσες φορές θέλεις, αφού όλοι κερδίζουν! Με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου, θα παίρνεις με SMS έναν κωδικό με τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις έως δύο δώρα κάθε φορά.

Τι δώρα μπορώ να κερδίσω αν λάβω μέρος στο RELOAD IT;
Εάν ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου με ποσό από 10€ και πάνω, κερδίζεις φανταστικά δώρα κατηγορίας Gold. Τα δώρα κατηγορίας Gold περιλαμβάνουν από laptop, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, μέχρι skateboard, μπάλες, ρακέτες, ταξίδια και πολλά άλλα! Ακόμα η κατηγορία Gold περιλαμβάνει και super δώρα WHAT’S UP, όπως περισσότερος δωρεάν χρόνος, περισσότερα λεπτά ομιλίας & SMS και Megabytes για το Internet. Εάν ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου με ποσό από 5€ έως 9,99€, κερδίζεις δώρα κατηγορίας Silver. Τα δώρα κατηγορίας Silver περιλαμβάνουν από εισιτήρια για τα VILLAGE Cinemas, web κάμερες μέχρι gadgets, bluetooth και πολλά πολλά ακόμη! Επιπλέον η κατηγορία Silver περιλαμβάνει δώρα από το WHAT’S UP, όπως δωρεάν χρόνος ομιλίας, λεπτά ομιλίας, SMS και megabytes.

Για να δεις τα δώρα αναλυτικά πάτησε «Δες τα δώρα» στο πάνω μέρος της οθόνης του WHAT’S UP RELOAD IT .

Δεν έχω WHAT’S UP. Μπορώ να παίξω στο WHAT’S UP RELOAD IT ;
Για να συμμετάσχεις στο WHAT’S UP RELOAD IT και να… φορτωθείς μεγάλα δώρα, πρέπει να έρθεις στο WHAT’S UP! Απόκτησε WHAT’S UP αγοράζοντας το πακέτο που σου ταιριάζει. Εκτός από τα υπόλοιπα προνόμια του WHAT”S UP θα μπορείς να κερδίζεις super δώρα κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου!

Εάν ανήκεις σε άλλο δίκτυο και επιθυμείς να έρθεις στον κόσμο του WHAT’S UP μπορείς να επισκεφθείς οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή να καλέσεις από το κινητό σου τηλέφωνο τον 5ψήφιο αριθμό 13897 χωρίς χρέωση και να δηλώσεις τα απαραίτητα στοιχεία που θα σου ζητηθούν.
Ποιον κωδικό θα πρέπει να γράψω στη φόρμα για να παίξω;
Ο κωδικός αποτελείται από επτά ψηφία και θα σου αποστέλλεται μέσω SMS στο κινητό σου κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου. Στη φόρμα πληκτρολογείς με λατινικούς χαρακτήρες,τον επταψήφιο κωδικό, που έχεις λάβει με SMS μετά την ανανέωση χρόνου καθώς και τον αριθμό του κινητού στο οποίο στάλθηκε ο κωδικός.

Μπορώ να παίξω με τον ίδιο κωδικό παραπάνω από μια φορά;
Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά και σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις 2 δώρα και να μπεις στην μηνιαία κλήρωση για το μεγάλο δώρο του μήνα.

Για πόσο καιρό ισχύει ο κωδικός μου;
Ο κωδικός που λαμβάνεις με SMS με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου ισχύει για 7 μέρες.

Πού μπορώ να παίξω τον κωδικό μού;
Εδώ! Στο www.whatsup.gr/reloadit, πατώντας WHAT’S UP RELOAD IT .

Έχω χάσει τον κωδικό μου. Μπορώ παρόλα αυτά να παίξω;
Σε περίπτωση που δεν έχεις κρατήσει τον κωδικό σου ή τον έχεις διαγράψει, στείλε SMS «CODES» στο 1313 χωρίς χρέωση και θα λάβεις απαντητικό SMS με τους κωδικούς που δεν έχεις παίξει ακόμα.
Πού μπορώ να παίξω τον κωδικό μού;
Για να παίξεις τον κωδικό σου, μπες στο www.whatsup.gr, και στη συνέχεια κάνε κλικ στο banner του WHAT’S UP RELOAD IT !

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κατηγορίας Silver και Gold;
Αν ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου με ποσό από 10€ και πάνω, ο κωδικός που παίρνεις αντιστοιχεί σε δώρα κατηγορίας Gold, τα οποία είναι μεγαλύτερης αξίας από τα δώρα της κατηγορίας Silver. Κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου από 5€ έως 9,99€, παίζεις για τα δώρα της κατηγορίας Silver.

Πώς θα παραλάβω το δώρο μου;
Εάν κερδίσεις κάποιο από τα δώρα WHAT’S UP, όπως δωρεάν χρόνο ομιλίας και SMS θα λάβεις ένα ενημερωτικό SMS στο κινητό σου μόλις πιστωθεί το δώρο σου.

Εάν κερδίσεις κάποιο από τα υπόλοιπα δώρα (π.χ. κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, εισιτήρια για τα VILLAGE Cinemas, laptop, iPhone κλπ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σου στο κινητό σου μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες και θα σου στείλουμε το δώρο σου δωρεάν με courier.

Η παράδοση των δώρων γίνεται μόνο σε ενήλικες και κατά την παραλαβή ο συνδρομητής θα πρέπει να έχει μαζί του μια φωτοτυπία της ταυτότητας του.

Έχω κερδίσει ένα δώρο αλλά δεν το έχω παραλάβει ακόμα.
Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του δώρου σου μπορείς να καλέσεις στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE στο 13838 (χρέωση 0,1230 €/κλήση).

Θέλω να ξαναπαίξω στο WHAT’S UP RELOAD IT. Γίνεται;
Φυσικά και γίνεται! Και επιπλέον μπορείς να κερδίζεις και νέο δώρο κάθε φορά που παίζεις! Με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου, λαμβάνεις με sms στο κινητό σου ένα νέο κωδικό που αντιστοιχεί σε νέο δώρο!